Skip to main content

Binnenhuis­­architectuur en interieuradvies

Richt IN is Francis Leemreize. Richt IN (gevestigd in Lichtenvoorde) is ontstaan vanuit mijn enorme passie voor vormgeving, sfeer, materialen en kleur. Graag verplaats ik me in jou en samen gaan we op zoek naar een omgeving die past bij wie jij bent, wat jij doet, wat jij belangrijk vindt en wat jij mooi vindt. Maar wie heeft dat niet? Belangrijker is dat ik me kan inleven in de behoefte en wensen van anderen. Door middel van goed luisteren naar de antwoorden op mijn vragen, probeer ik in andermans huid en huis te kruipen. Er ontstaat een interieurontwerp waarbij inrichting, kleur en stijlcombinaties onverwachts harmoniëren.

Voor een verrassende wending aan jouw interieur

Na jarenlang in de mode te hebben gewerkt heb ik de vakopleiding Binnenhuisarchitectuur en Interieurstyling aan de Interieur Academie met veel passie afgerond. De échte kennis verkregen via vele opdrachten bij particulieren en bedrijven: benut ruimtes optimaal, combineer juiste kleuren, gebruik bijzondere materialen, speel met licht, kies jouw unieke meubelstuk. Dan wordt jouw woonomgeving passend bij wie je bent en ben ik tevreden.

Mijn uitdaging? Jouw hét advies geven waar je daadwerkelijk mee aan de slag kan!

Producten

Indelingsplan
Kleurenplan
Lichtplan
Materialenplan
(ver)Bouw­begeleiding
Persoonlijk advies

Cadeaubon

Geweldig om te krijgen, nog leuker om te geven. Neem contact met me op om het gewenste cadeau voor je in orde te maken. Ik zorg dat je een origineel Richt IN cadeau kunt overhandigen.

Portfolio

Ontdek jouw droominterieur. Laat mij jou adviseren een omgeving te creëren die past. Dat is voor iedereen heel verschillend. Maar toch laat ik je graag kennis maken met mijn advies dat ik gegeven heb aan andere klanten. Mijn kijk op binnenhuisarchitecteur en interieuradvies, mijn toegevoegde waarde.

Vragen of een vrijblijvend gesprek?